Top blocs de receptes

dimarts, 3 de gener de 2012

FLAM DE POMA

Aquest flam és facílissim de fer!

Fa uns dies , la meva amiga Maria José em va explicar com feia aquest flam i...... vaig decidir provar-ho. 

INGREDIENTS:
  • llet sencera
  • caramel líquid
  • flam ROYAL
  • poma(millor d'una varietat que sigui àcida)
ELABORACIÓ:

  1. Fer un flam seguint els passos que ens indiquen al FLAN ROYAL.
  2. Mentrestant preparem el flam, posem caramel líquid a la flamera i tallem a trossets ben finets les pomes.
  3. Repartim la poma per tota la base de la flamera.
  4. Quan tenim llest el flam, omplim la flamera (veureu que la poma puja; serà la base del flam), ho deixem refredar una miqueta i el posem a refredar a la nevera.   
 
Ho podeu fer en una flamera gran o en  una individual.  Les que tinc jo són del Tupperware (els flams queden molt bonics i són molt fàcils de desmotllar).

8 comentaris:

  1. fa molt bona pinta!!!! jo no tinc flamera, si utilitzes flameres individuals, saps quants en surten?? es podria fer amb un motlle de plum-cake??

    ResponElimina
  2. Caram, quina pinta mes deliciosa!!! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. És molt bo!!!! Segons quina sigui la classe de poma que hi posis li pots donar un toc o un altre!!!He entrat al teu blog i m'he quedat per seguir-te!!!!
      Salut i petons!!
      Olga

      Elimina
  3. segur que amb poma està boníssim Olga!!! Moltíssimes gràcies per participar a Memòries. petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. De res, Judith!!! És tot un plaer participar-hi!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  4. Què maco queda amb aquesta flamera i això de la fruita a dins m'agrada.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La flamera és molt bonica, sí......fa molts anys que la tinc!!!! Més o menys...17!!!! És una de les primeres coses que vaig comprar del Tupperware!!!!
      Gràcies a vosaltres!!!! és tot un plaer participar!!!
      petons,
      Olga

      Elimina
  5. Mmmmmm
    Molt bo ha d'estar!!!
    A veure si aviat el puc tastar!!!
    Una abraçada.

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!