TROBADA BLOGGERS TARRAGONA 2014


El passat dissabte 22 de febrer vaig gaudir d'una excel·lent trobada blocaire. Aquesta vegada estava organitzada per la gran amfitriona Nani Nolla (La Cuina Violeta) i va ser.....espectacular. Trobada de noves coneixences i de retrobades. 

Vaig tenir el plaer de posar cara a blocs que segueixo com ara la Chus de "Mançanes i no pomes", l'Eva de "Cuinant entre llibres" i la Núria de "Núria Baker Street"; conèixer qui hi ha darrere de blocs que seguiré a partir d'ara, com  "Las recetas de Manu", "Rhu & Sam", "Glutoniana", "Menja de bacallà" , "Magdalenes"....; i com no, retrobar-me amb la Marta de "Pa de Nous", la Glòria de "Gourmenderies", la Dolça de "No tot són postres a la cuina", amb l'Agustí del "Cangrejo Grande" i la Remei "Mobles Cambrils",  l"April's Kitch" i la Mar de "El que no mata engreixa"
A més, a més, vam poder conèixer als productors de una marca de xocolata amb tradició a les Terres de l'Ebre, la XOCOLATA CREO

El temps va ser el nostre aliat! Un dia amb un sol radiant que va permetre gaudir de la ruta per Tarragona que ens tenia preparada la Nani: Rambla Nova, Mercat, Tarraco Romana, Plaça de la Catedral, Plaça del Fòrum.....una recorregut per conèixer una ciutat per la que sento devoció. 
         

El dinar va tenir lloc al Restaurant "El Barquet". Vam degustar diversos plats, entre les quals els arrossos van ser els protagonistes. 

I al final....quina gran sorpresa! Un gran lot de regals i records del dia!! 
Entre els regals, vam trobar un producte de la marca Lékué (gràcies a Roger!!!). Tenim una tasca encomanada! Properament coneixereu de què es tracta. El Roger ens va fer una bona proposta!!! 

Per finalitzar, la Nani ens va dirigir unes paraules d'agraïment per la nostra assistència i el Jose de "Menja de Bacallà" ens va acomiadar amb música.  
I què més he dir? I què més puc dir? Doncs dic.....gràcies i felicitats, Nani!!! Felicitats per la gran trobada que vas organitzar!! Vas deixar el llistó molt alt.....


Comentaris

  1. Super-dissabte!!! Un goig tornar a passar un dia entre bloggers!!! Llistó altíssim!! Ptnts guapa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Llistò altíssim???? Insuperable, diria jo!!! Quin nivell!!!
      Petons, Marta!!!
      Olga

      Elimina
  2. M'encanten totes aquestes crónicas a posteriori...tornar a saborejar el dia, veure les altres fotos..tot son punts de vista sobre un mateix dia, que va ser de nota. Qué be que varem tornar a veure'ns.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó en el que dius de tornar a saborejar el dia. És com veure la mateixa història però des de diferents punts de vista, oi?
      Fins la propera, Abril!!!! Petonets
      Olga

      Elimina
  3. Una crònica genial d'un dia genial, eh? a mi també em va encantar participar-hi, un cop deixats enrera els nervis del primer moment vaig gaudir moltíssim amb tots vosaltres. Un petonàs i fins la propera!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un petó, Eva!! A la propera ja no tindrem els nervis de les primeres coneixences!!!
      Olga

      Elimina
  4. Ens has fet un bon resum fotogràfic, Olga!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Marina!!!!
      Va estar molt bé!!! El temps va ser el nostre gran aliat!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Encantadísima de haver-te conegut. Realment va ser un dia fantàstic i memorable. A la Nani, la tindrem que nombrar "LA ORGANITZADORA PERFECTA", millor no podia sortir.
    Mil petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Manu, encantadíssima de poder estar al teu costat!!! Em vaig sentir molt a gust amb tu! Semblava que et coneixia de sempre.....I la Nani...molt d'acord amb el títol atorgat!
      petons,
      Olga

      Elimina
  6. Un dia espectacular, en guardaré molt bon record. Va ser un plaer coneixer-te i espero veure'ns aviat a la propera trobada jeje. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Igualment, Núria!!! Ens vam poder "posar cara"!!!! Fins la propera trobada!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  7. Respostes
    1. Total, va ser total!!! Molt complet!!! I el sol.....el sol....va ser un gran ingredient!!!!
      Petons, Mónica!!!!
      Olga

      Elimina
  8. Ei que jo també i era....!!! i molt a prop teu (o-O)/
    Una crònica molt bonica, jo ja estic preparant la meva.
    Un petonet desde Cambrils

    ResponElimina
    Respostes
    1. Remei!!!! He refet l'entrada i t'he afegit!!! Disculpa!!!!!
      Encantada de retrobar-me amb tu!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  9. Un bon record d'un dia molt agradable, el millor va ser poder-vos conèixer en persona. Ja tinc ganes de fer una altra trobada! Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Puc dir el mateix de tu, Chus!!! Tenia moltes ganes de poder-te conèixer i va arribar el dia!!! A veure quan ens tornem a trobar......
      Petons,
      Olga

      Elimina
  10. Quin dissabte més lluït vam passar veritat?

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant!!!! El sol, la bona companyia, la perfecta organització.....tot va anar rodat!!!
      Petons, Dolça!
      Olga

      Elimina
  11. Respostes
    1. Sí, Sara!!! Va valer la pena!!!! Va estar molt bé!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  12. Ei Olga,
    Que vaig deixar per a comentar aquesta entrada! Una dedicada y no poso res! Molt bonica i moltes gràcies per les teves paraules. Ara esperarem amb ganes una trobada al costat del riu, això és una pista...
    Una abraçada,
    Nani
    Et miro els posts i no comento (això de fer d'àvia treu més temps del que et penses), però m'ha fet molta gràcia haver llegit en algun lloc: ai quan arribi el rebut de la llum...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, Nani!!! El tema del rebut de la llum és arrel d'una conversa amb la Dolça!!! jajajaaj!!
      Va ser un plaer compartir la jornada amb tu i.......ja vaig pensant en una trobada per l'Ebre.....
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  13. Desde luego que fue un sábado para no olvidar. Me encantó poder desvirtualizar y poner voz y cara a blogs que ya conocía y descubrir otros nuevos. Como bien dices Nani ha dejado el listón bien alto pero espero que haya una nueva trobada para poder asistir
    Un besazo

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!