TAPA DE MICUIT, XAMPINYONS I PATÈ D'OLIVES NEGRES @LaMasrojana


Els diumenges ens agrada fer el vermut i últimament m'he aficionat a preparar una tapa senzilla. Les xips i les olives no falten! És el nostre petit plaer dels diumenges (i altres festius!). 
La que avui us presento està feta amb una torrada de pa que vaig preparar jo mateixa a casa. 

INGREDIENTS:
  • Una llesca de pa torrat 
  • Foie micuit
  • Xampinyons sofregits
  • Patè d'olives negres d'Aragó de La Masrojana
Fem el muntatge de la torrada en l'ordre que he anomenat els ingredients i...ja tenim una bona tapa! Acompanyeu un bon vermut, una bona cervesa artesana...el que vulgueu, però gaudiu moltíssim! Són els petits plaers de la vida......



Comentaris

  1. Deliciosa tapa. El micuit sempre triomfa. Besets i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  2. Què faríem sense els petits plaers!! Bona idea fer una tapeta amb el vermut!!ptnts

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!