Top blocs de receptes

dijous, 30 de març de 2017

MOJICONES #1llibre1recepta

 
Sóc una admiradora del bloc WEBOS FRITOS des de fa molts anys. Arran de comprar-me la Thermomix vaig començar a seguir-los i a adquirir alguns dels seus llibres. El que no podia deixar-me perdre és el seu últim llibre, MAGDALENAS
Ja sabeu que m'agrada molt fer magdalenes, provar diferents receptes i gaudir-les en família. I aquí estic amb la recepta amb que he estrenat el llibre! 
He triat uns MOJICONES (no sé quina és la traducció al català), típics de Castella. Sempre m'han cridat molt l'atenció perquè són....impressionantment grans! 
He incorporat el sucre vainillat a la recepta original, un toc que m'agrada molt a tota la rebosteria. 
Vinga, us explico! 

INGREDIENTS (6-8 unitats): 
  • 75g de mantega desfeta
  • 4 ous i 2 rovell (M)
  • 20g de sucre vainillat
  • 160g de sucre
  • Ratlladura de 1/2 llimona
  • 3 cullerades d'aigua
  • 250g de farina normal
  • 12g de Royal
  • Sucre glass per decorar
PREPARACIÓ: 
  1. Escalfem el forn a 220º.
  2. Tamisem la farina i el Royal.
  3. Desfem la mantega al microones o amb un cassó al foc. Reservem.
  4. Greixem unes flameres amb mantega. Tallem unes tires de paper vegetal i les col·loquem a les flameres en forma de creu.                            
  5. Al bol de la KA posem els ous, els rovells i el sucre. Batem a velocitat mitja amb l'accessori varetes durant uns 5 minuts. 
  6. Canviem l'accessori varetes per l'accessori pala. Incorporem les cullerades d'aigua. Barregem a velocitat 1. Incorporem la farina a poc a poc, sense parar de remenar. 
  7. Finalment, i sense deixar de remenar, afegim la mantega desfeta.
  8. Omplim les flameres fins les 3/4 parts. 
  9. Enfornem a 180º durant uns 25-30 minuts. 
  10. Una vegada les traiem del forn, les deixem reposar uns 10 minuts, les desemmotllem i les deixem refredar sobre una reixeta.             
  11. Finalment, quan estan fredes del tot, les decorem amb sucre glass.                            
I ja està! A gaudir d'un bon berenar o d'un bon esmorzar! Això sí....amb mesura! 


 


4 comentaris:

  1. Uauuuuuuu, aquestes les faré segur Olga!!!! Ja t'explicaré
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et sortiran.....perfectes!
      Petonets i bon cap de setmana,
      Olga

      Elimina
  2. Una crack la Su!! Vaja com tu!! Ja li he posat l'ullet al llibre!! Ara me'n menjaria una!!
    Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. No....jo res de crack! Catacrak més aviat! ;-) Petonets i bon cap de setmana!
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!