Top blocs de receptes

dimarts, 30 de maig de 2017

MAGDALENES DE CIRERES

Aquesta setmana m'han regalat unes cireres que són una autèntica delícia i tot un luxe.....de l'arbre a casa! Tenim cireres per menjar de postres, per fer una miqueta de melmelada i per preparar aquestes magdalenes. 
La recepta que he fet és del llibre de Webos Fritos "Magdalenas" (un llibre que és una autèntica passada) però l'he modificat una mica. Al llibre està feta amb gerds i jo he utilitzat cireres; les magdalenes porten una cobertura però jo només les he empolvorat amb sucre glass. 
Ha estat arribar a casa i....a la feina! 
Vinga, us explico! 

INGREDIENTS (10 unitats):
  • 2 ous
  • 100g de sucre morè
  • 100g de mantega a temperatura ambient
  • 100g de llet sencera
  • 150g de farina normal
  • 50g de Maizena
  • 10g de Royal
  • 100g de cireres (sense pinyol)
  • Sucre glass per decorar
PREPARACIÓ: 
  1. Tamissem les farines i el Royal. Reservem.
  2. Al bol de la Kitchen Aid posem els ous i el sucre. Batem amb les varetes a velocitat mitjana durant uns 5 minuts. 
  3. A continuació incorporem la llet i la mantega. Quan estan ben integrants canviem l'accessori varetes per la pala. 
  4. Incorporem la farina a velocitat baixa i només ho fem durant el temps imprescindible per integrar-se. 
  5. Posem la massa a refredar-se a la nevera durant uns 15 minuts. 
  6. Escalfem el forn a 200º. 
  7. Traiem els pinyols a les cireres i quan han passat els 15 minuts les incorporem a la massa. Barregem amb suavitat amb una espàtula. 
  8. Repartim la massa per totes les paperines (les col·locarem en una safata de muffins) de les magdalenes. 
  9. Enfornem durant 15 minuts a 200º i 5 minuts a 180º. 
  10. Quan les traiem del forn les deixem refredar sobre una reixeta. 
És una magdalena potent, important, amb molt caràcter. Ens ha agradat moltíssim! Ara....és per fer-les una vegada a l'any!



 

6 comentaris:

Digue'm què opines!!!