CONCURS DE CUINA DE LA FIRA DE L'AUBERGE DE BENISSANET @BENICHEF


El cap de setmana passat vaig ser molt afortunada! Vaig tenir el goig de poder formar part del CONCURS DE CUINA @BENIXEF, emmarcat dins la Fira de l'Auberge de Benissanet, adreçat a xiquets i xiquetes de la Ribera d'Ebre de 6-13 anys. 
Des d'aquestes línies vull agrair a l'Ajuntament de Benissanet, a la Comissió organitzador de la FIRA DE L'AUBERGE i a la Rosa Martínez el que haguessin pensat en mi. 
El concurs consisteix en preparar un plat (que va ser presentat la setmana anterior) davant dels assistents, del jurat i amb un temps límit, una hora. Poden utilitzar microones, forn, paelles,....i també tenen a la seva disposició frigorífics. 
No és fàcil treballar sota pressió i els ho van fer molt bé!
El jurat valora el fet que el plat presentat sigui més o menys igual que el que es presenta la setmana anterior, que s'hagi millorat la seva presentació i que el treball i organització de cadascun dels xiquets i xiquetes hagi estat el màxim autònom possible (estan acompanyats d'un adult responsable que els pot donar un cop de mà a l'hora de treure un plat del forn, portar-lo a la nevera....però no a fer la recepta).  
Van participar dotze cuiners/es i van presentar des d'entrants salats, un arròs, diversitat de postres i un pastís. Això sí, condició imprescindible: han de portar AUBERGE (préssec), de la varietat que vulguin. 

Timbal de llagostins i auberge 

Copa d'auberge i galeta

Auberge amb mató

Amanida variada d'auberge groc i pernil d'ànec

Textures d'auberge

Montaditos amb nectarina blanca

Arròs al curri amb auberge

Pastís d'auberge
Els guanyadors del concurs van ser.......

1r GENÍS TREIG SERRA
Creps d'auberge amb salsa de xocolata blanca

2n MONTSE VINAIXA TARTERA
Mousse de iogurt grec amb melmelada d'auberge

3r (compartit) IRENE PUJOL MIRÓ
Tortuguinis
3r (compartit) MARTÍ RUBIO ROCA
Sushi dolç d'auberge

Només em queda felicitar als guanyadors i a l'Ajuntament per la iniciativa de fer cuinar als petits i petites de la comarca amb un producte local molt nostre, l'auberge de Benissanet. 
I una vegada més....moltes gràcies per la classe de cuina que vaig rebre i per haver-me deixat compartir una bonica i emocionant activitat culinària! 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!